Slimme extra's

Zorgeloos naar een slimme en duurzame woning, wij ontzorgen je op alle vlakken.

Wij geloven dat de woning een sleutelrol speelt in het levensgeluk van mensen. Hierbij spelen naast duurzaamheid, de sfeer, het comfort en de veiligheid in de woning een belangrijke rol. We ontzorgen hierin door een overzichtelijke selectie van smart home oplossingen die altijd bijdragen aan de efficiëntie en het comfort in de woning:

Philips Hue Lights

Smart Design

Altijd de juiste sfeer: De hoeveelheid licht in huis en het gebruik van veel natuurlijke (duurzame) materialen zijn van invloed op hoe lekker we in ons vel zitten. Met onze slimme verlichting creëren we samen dé sfeer die je voor ogen hebt in en rondom de woning. Traditionele verlichting vervangen voor LED is natuurlijk goed voor het milieu én de portemonnee. Maar licht heeft meer invloed dan je denkt. ‘S ochtends de krant lezen, ‘s avonds gezellig eten vraagt om verschillende type licht. Naast het vervangen van verlichting naar LED biedt dit ook mogelijkheden om een stap verder te gaan. Met slimme LED verlichting creëer je met één druk op de knop de juiste sfeer in je keuken of woonkamer op elk gewenst moment.

Google Nest thermostat

Smart Energy

Altijd de juiste temperatuur: Vanwege het hoge energiegebruik is het van belang inzicht te krijgen in de onderverdeling van de energierekening. Met behulp van een slimme thermostaat wordt het eenvoudig om dit in te zien. Met dit inzicht kun je zelf als bewoners invloed uitoefenen op de energierekening. Zo wordt je op een leuke manier baas over je eigen energiegebruik. Dit systeem is nog uit te breiden met zone-regeling. Hiermee kun je de temperatuur voor iedere ruimte zelf draadloos instellen. Zo verwarm je de keuken, de badkamer en de woonkamer altijd op de juiste temperatuur, op het juiste moment, in de juiste kamer.

google nest

Smart Safety:

Altijd een veilige woning: Wij bieden oplossingen die preventief werken en gevaar op tijd detecteren. Zo kun je zonder zorgen ontspannen en genieten. Denk hierbij aan toegangscontrole, dit kan bestaan uit een fingerprint scanner bij de voordeur, een intercom of een slim slot. Verder kunnen we deze onderdelen i.c.m. sensoren laten samenwerken met de verlichting. Kom je ‘s avonds thuis en herkent de fingerprint scanner dat het donker is? Dan gaat automatisch overal de verlichting aan. Ongewenste bezoekers buiten houden? Wordt er beweging gedetecteerd gaan overal de lampen aan en krijg je een melding op je telefoon.