HOE GAAN WIJ TE WERK?

Zorgeloos een duurzaam huis: hoe gaat dat precies in zijn werk?

huis-greenCreated with Sketch.

Bespaar minimaal 50%
op energiekosten

idea-simpleCreated with Sketch.

Hoe complex het vraagstuk
ook is, wij maken het simpel

heartCreated with Sketch.

Verbeter het wooncomfort
in en rondom je huis

Zo leveren wij jou een slimme en
duurzame woning

Wij vinden dat jij optimaal moet kunnen genieten van je woning, zonder gedoe. Hieronder laten we zien hoe we stapsgewijs, van een advies op maat tot installatie, jouw huis verduurzamen.

🎨-ColorCreated with Sketch.

Persoonlijk - Het is jouw woning. Wij leveren maatwerk en denken met jou mee.

🎨-ColorCreated with Sketch.

Ontzorgen - Verbouwen kost geld. Wij helpen jou met een gunstige financiering en subsidies.

🎨-ColorCreated with Sketch.

Vertrouwen - Geen gezeur meer met installateurs, één gezicht en één aanspreekpunt.

Als je dit leest, heb je je waarschijnlijk al wat ingelezen op onze website. Misschien heb je de bespaar check al gedaan of onze brochure opgevraagd. Maar hoe ziet zo’n proces naar een duurzaam huis er dan uit? We hebben de stappen voor je op een rijtje gezet:

Consult

Stap 1: Consult

Wij nemen de tijd voor je. Op een moment dat het jou uitkomt, komen we graag persoonlijk langs voor een kennismaking en inventarisatie van de woning. We bespreken ook de verschillende mogelijkheden die er zijn en verzamelen alle data die nodig is om een op maat gemaakt advies voor jouw situatie te maken.

advies op maat

Stap 2: Advies op maat

Na onze kennismaking schrijven wij voor jou een op maat gemaakt advies op basis van jouw wensen en de technische mogelijkheden in jouw woning. Daarnaast adviseren wij over de financiële mogelijkheden zoals subsidies en leningen.

Uitvoering

Stap 3: Uitvoering

Wij leveren je zorgeloos een slimme duurzame woning. In overleg met jou voeren we alle werkzaamheden uit met partners en zijn wij altijd jouw aanspreekpunt. We zorgen dat alles veilig en vakkundig wordt aangesloten en werken rommel en kabels weg. Wel zo netjes.

nazorg en extras

Stap 4: Nazorg & extra's

Waar anderen stoppen, gaan wij door. Ook nadat we je woning duurzaam hebben gemaakt blijven we betrokken. Eén aanspreekpunt voor al jullie onderhoud in en rondom de woning. Zo kun je kiezen voor allerlei slimme extra opties en helpen we je op weg met jouw slimme en duurzame woning. Fijn toch?

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op en ontdek welke maatregelen er mogelijk zijn om jouw huis en/of bedrijfspand toekomstbestendig te maken en kosten te besparen.