Zorgeloze uitvoering

Zorgeloos naar een slimme en duurzame woning, wij ontzorgen je op alle vlakken.

We hebben kennis gemaakt tijdens de inventarisatie en het advies op maat besproken. Tijd om aan de slag te gaan! De uitvoering van het adviesplan kan van start. Extra fijn voor jou: wij houden van regelen. Jij kunt dus onderuit gaan zitten in je luie stoel, of zelfs op vakantie, terwijl wij je woning verduurzamen. Meer dan 150 klanten gingen je voor.

Wij werken samen met verschillende betrouwbare partners. Voor jou zijn wij het aanspreekpunt zodat alles overzichtelijk en zorgeloos verloopt. Geen eindeloos papierwerk dus, of bergen met offertes. Bij elke stap van het proces houden we persoonlijk contact en houden we rekening met je agenda.

In een paar stappen werken van een advies naar een duurzame woning:

Voorbereiding:
1) Eerst zorgen we ervoor dat we een definitief plan kunnen maken, waar jij als klant akkoord mee bent. Daarom komen wij samen met de installateurs bij je thuis voor een technische opname. Samen kijken we of alle werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd zoals besproken en welke opties er mogelijk zijn. We zorgen dat alle benodigde installateurs op dezelfde dag bij je langskomen. Wij zijn hierbij aanwezig als aanspreekpunt, dus je kunt gerust dat weekendje weg of die belangrijke werkvergadering plannen.
2) Na het overleg en de technische opname met onze partners, maken we de planning en offerte definitief. Zijn er nog belangrijke opties waar jullie van moeten weten, of zijn er nog belangrijke keuzes te maken? Dan kunnen we echt aan de slag.

Daadwerkelijke werkzaamheden:

3) De installatie is begonnen! Onze partners gaan aan de slag in je woning en wij houden alles goed in de gaten. Afhankelijk van de door jou gekozen maatregelen neemt de installatie ergens tussen twee dagen en een week in beslag. Ondertussen houden we goed contact over de voortgang en beantwoorden we eventuele vragen.

uitvoering huis verduurzamen


4)
Als we alle kabels hebben weggewerkt en de rommel hebben opgeruimd, leveren we jouw nieuwe, duurzame woning op. We bespreken samen de installatie van alle werkzaamheden en geven extra uitleg over het gebruik, zoals bijvoorbeeld het uitlezen van de zonnepanelen of de bediening van je warmtepomp. Heb je ook gekozen voor één van de slimme extra’s voor een Smart Home? We leggen uit hoe het werkt en helpen je op weg.

Nazorg:
5) Waar anderen hier stoppen, gaan wij graag een stapje verder. Stuit je nog op problemen, vragen of onduidelijkheden? Wil je meer inzicht in je nieuwe situatie of hulp bij het onderhoud? Hiervoor leveren we passende onderhoudscontracten. We leveren alle nazorg en uitleg die eventueel nog van pas komt en zijn altijd telefonisch bereikbaar bij vragen of problemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Klik dan hieronder: