WIE ZIJN WIJ?

Wij’ begon ooit met Erik en Joost, maar is al snel uitgegroeid tot een team vol enthousiaste medewerkers met een passie voor innovatieve duurzame oplossingen en een netwerk aan betrouwbare partners. 

Erik en Joost kennen elkaar van hun studie Natuurwetenschap en Innovatiemanagement. Ze raakten elkaar daarna een tijdje uit het oog, maar kwamen elkaar weer tegen in 2014… op een kerstmarkt in Düsseldorf. Op persoonlijk én zakelijk vlak bleken ze zo’n goede match dat hier, onder het genot van een paar biertjes, het idee van Energy Architects (voorheen Dura Design) werd geboren. 

Het pragmatische karakter van Erik en de grootse idealen van Joost vormden samen de basis van onze visie: Wij geloven dat de woning een sleutelrol speelt in het levensgeluk van mensen en onze klanten. Daarom willen wij onze klanten zorgeloos helpen met het verduurzamen van de woning met slimme innovatieve oplossingen, die zorgen voor een hoger comfort en een lage energierekening. Met een nominatie voor de ASN-bank Wereldprijs, een team van inmiddels zes collega’s, tientallen partners waar we mee samenwerken voor de uitvoering, zijn we één van Nederlands snelst groeiende advies- en installatiebureaus op het gebied van verduurzaming.

Nu werken we met veel plezier aan duurzame huizen voor onze klanten. Benieuwd hoe we dit precies doen? Lees hier over onze werkwijze!

erik wisse

Erik Wisse

Co-Founder

Joost reedijk

Joost Reedijk

Co-Founder

reindert

Reindert

Projectleider verduurzaming

mathijs

Mathijs

Sales Representative

denise

Denise

Support manager

floris

Floris

Sales Support

pepijn

Pepijn

Sales Representative

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?

Download hieronder de brochure en ontdek welke maatregelen er allemaal mogelijk zijn om jouw huis toekomstbestendig te maken

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.