Advies op maat

Zorgeloos naar een slimme en duurzame woning, wij ontzorgen je op alle vlakken.

Ieder huis is anders, net als iedere bewoner en portemonnee. Daarom maken we graag, samen met jou, een passend advies op maat. Alleen de energiebesparende oplossingen die interessant zijn voor jouw situatie en jouw woning komen naar voren in het advies. Door het effect van alle oplossingen door te rekenen en een duidelijke businesscase te maken weten we na het advies wat het beste is voor jouw woning.

We gaan dus niet direct aan de slag met installeren, maar volgen de onderstaande stappen:

1) Je hebt ons gesproken of onze website gevonden. Kijk rustig rond en doe de Bespaarcheck om te kijken of verduurzaming voor jou interessant kan zijn. Meer informatie nodig? Vraag de brochure aan voor een handig overzicht.

2) Genoeg rondgekeken? Neem telefonisch contact op voor een eerste (gratis) kennismaking. We beantwoorden je eerste vragen en plannen, bij interesse, een intake in.

3) Om je een passend advies te kunnen geven, komen we graag langs bij je thuis. Tijdens zo’n inventarisatie bespreken we alle mogelijkheden en jouw wensen. We verzamelen alle data ter plaatse die we nodig hebben om tot een gedegen advies te komen, dit combineren we met online data, om zo alles over jouw woning te weten. Hierbij geef jij aan wat je het belangrijkste vindt: energiekosten, comfort of duurzaamheid?

4) Na de inventarisatie gaan wij aan de slag met jouw advies. Hierin gaan we integraal te werk. Door onze achtergrond in natuurwetenschappen snappen we als geen ander hoe we tot de beste totaalverduurzaming voor jouw woning komen. Denk hierbij aan alle vormen van isolatie/ventilatie, duurzame verwarming/koelingssystemen, zonnepanelen, groendaken en Smart Home-oplossingen.

5) Daarnaast bouwen we een solide businesscase. Zo zorgen we ervoor dat de kosten en de baten van jouw verduurzaming zo goed mogelijk op elkaar afgestemd zijn. Ga je bijvoorbeeld zelf investeren of leen je van de overheid tegen een gunstige rente? Welke subsidies en vergunningen moeten aangevraagd worden? We geven je duidelijk inzicht in de beste keuzes en nemen de tijd om alles met je door te nemen.