Voor bedrijven

Zakelijk verduurzamen zonder zorgen?
Wij ontzorgen jouw MKB bedrijf volledig

huis-greenCreated with Sketch.

Bespaar met slimme oplossingen
op zakelijke energiekosten

idea-simpleCreated with Sketch.

Hoe complex het vraagstuk
ook is, wij maken het simpel

heartCreated with Sketch.

Duurzaam ondernemen
was nog nooit zo makkelijk

Hoe wij je volledig ontzorgen in de verduurzamingsuitdaging met jouw bedrijf

Wij vinden dat de overstap naar duurzame bedrijfsprocessen en een duurzaam bedrijfspand voor ondernemers al genoeg inspanning met zich meebrengt. Wij helpen om deze duurzame overstap zorgeloos te realiseren.

🎨-ColorCreated with Sketch.

Onderzoek & planning - Onderzoek naar hoe we het pand slim duurzaam maken. Plannen hoe we dit aanpakken.

🎨-ColorCreated with Sketch.

Data & regels - Belangrijkste data verzamelen om keuzes te maken. Voldoen aan relevante wet- & regelgeving.

🎨-ColorCreated with Sketch.

Uitvoering & nazorg - Uitvoeren met verschillende specialisten. Eén aanspreekpunt voor overleg en nazorg.

Als je dit leest, heb je je waarschijnlijk al wat ingelezen op onze website. Misschien heb je de bespaar check al gedaan of onze brochure opgevraagd. Maar hoe ziet zo’n proces naar een duurzaam bedrijfspand er dan uit? We hebben de stappen voor je op een rijtje gezet:

Consult

Stap 1: Consult

Op een moment dat het jou uitkomt komen we langs voor een kennismaking en inventarisatie van het kantoorpand. Zodat we samen alles tot in de puntjes kunnen bespreken. Ben je al toe aan de volgende stap? Dan meten we direct de belangrijke (energie)data van het pand. Zo kunnen we belangrijke keuzes maken en deze goed onderbouwen.

advies op maat

Stap 2: Advies op maat

Aan de hand van een eerste kennismaking, kunnen we een adviesrapport uitwerken inclusief financiële, technische en juridische aspecten. We zoeken alles tot in de puntjes uit en maken een waterdicht plan van aanpak. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je kan verwachten.

Uitvoering

Stap 3: Uitvoering

Wij begeleiden je van A tot Z. Bijvoorbeeld het aanvragen van mogelijke subsidies, maar ook het plannen en begeleiden van alle werkzaamheden die uitgevoerd zullen worden. We schakelen verschillende specialisten in om de duurzame oplossingen te realiseren. Wij zijn uiteindelijk het enige aanspreekpunt voor jou.

nazorg en extras

Stap 4: Nazorg & extra's

Is het project opgeleverd? Ook dan kunnen we nog iets voor je betekenen! Zo bieden we hulp op afstand en kun je een onderhoudspakket bij ons afnemen. Zo realiseren we samen de duurzame toekomst van jouw bedrijf!

Nieuwsgierig naar wat een duurzaam bedrijfspand kan besparen?

Doe onze zakelijke bespaar check, en ontdek wat verschillende duurzame (zakelijke) oplossingen kunnen betekenen voor de energiekosten van jouw bedrijf!